draadloos internet

Onze klanten, draadloos internet en WiFi hotspots

outdoor wifi, Recreatie

WiFi Internet voor Recreatie
Outdoor wifi voor op Bungalow, camper, stacaravan-en recreatiepark, Camping, minicamping, boerencamping, zwembad, golfbaan. Het plaatsen van masten en opbouwpunten voor uw wifi installatie. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing die bij u past.

WiFi Offerte aanvragen

indoor wifi, Kantoor

WiFi Internet voor Kantoor
Indoor wifi in kantoren, conferentiecentra, zaalverhuur en vergaderzalen gescheiden van uw kantoor netwerk en infrastructuur. Ook multi netwerken is niet weg te denken uit de kantoor omgeving. Draadloos internet niet alleen voor uw gasten maar ook uw medewerkers.

WiFi Offerte aanvragen
outdoor wifi, Haven

WiFi Internet voor Haven
Outdoor wifi voor jachthavens, watersportvereniging of werven. Voor eigen gebruik of samen met uw bezoekers. het plaatsen van Point to Point verbindingen naar de steigers zorgt voor stabiel toegang tot draadloos internet en voorkomt bekabeling naar uw steigers aan te leggen.

WiFi Offerte aanvragen
indoor, industriele wifi,Logistiek

WiFi Internet voor Logistiek
Indoor industriele wifi voor barcodescanning, orderpicking, archiefbeheer, opslag, transport, productie, distributiecentra-en magazijnen draadloze verbindingen met uw warehouse managment systeem. Gescheiden netwerken of multi draadloze netwerken.

WiFi Offerte aanvragen
indoor wifi, Onderwijs

WiFi Internet voor Onderwijs
Indoor wifi voor in het onderwijs, basis of voorgezetonderwijs. In combinatie met Cloud werken uw leerlingen en leerkrachten flexibel laten werken op school en thuis. Google Apps samen met Chromebooks zorgen voor en eenvoudig leer- en werkplek.

WiFi Offerte aanvragen
indoor wifi, Hospitality

WiFi Internet voor Hospitality
Indoor wifi voor hotels, hostel, auberge, herberg en bed, breakfast, Restaurant, brasserie, lunchroom, barista, café, Lounge bar, beachclub en bungalowparken. Betaalsystemen, ticketprinters, akkoordpagina. Uw internetlijn verdelen over meerdere bungalows of hotelkamers.

WiFi Offerte aanvragen
Ontwerp en bouw door Jennifer Sassenburg