draadloos internet

Draadloos internet voor uwzelf en uw gasten

Draadloos internet voor uwzelf en uw gasten

Wilt u ook uw gasten draadloos internet aanbieden, extra omzet genereren en gasten vaker laten terugkomen? Laat dan een WiFi Hotspot installeren! Uw WiFi specialist dichtbij.

Geen Draden Meer biedt u de mogelijkheid om zonder technische kennis of zware investeringen een WiFi hotspot te hebben in uw lunchroom, bar, beachclub, strandclub, café, restaurant, stacaravanpark, voor campers, hotel, resort, distributiecentra, archiefbeheer, jachthaven of bungalowpark. Geen Draden Meer is uw gespecialiseerde en vertrouwde partner als het gaat om draadloze internet oplossingen.

Al heel wat jaren maken wij het internet toegankelijker met onze Wi-Fi Certified™ WLAN apparatuur. Betaalbaar door de slimme combinaties van specialistische kennis, apparatuur en software. Geen Draden Meer heeft al veel succesvolle draadloze projecten uitgevoerd. Een Hotspot is een plek waar draadloze internettoegang wordt aangeboden. Gebruikers kunnen op de HotSpots surfen en e-mailen. Dit kan in een restaurant, bar of lounge zijn maar ook in hotels, vliegvelden en congrescentra.


Ons team

Jennifer Sassenburg

Jennifer Sassenburg
Oprichter, Eigenaar, Routing, VPN, CSP, VLAN & Remote Access, WiFi, Hotspots.

Jack Spaargaren

Jack Spaargaren
Fiber Optics Technician, Network & IT Infrastructure Specialist, WiFi, VMware.

Rob Luiten

Rob Luiten
Installateur, QA Specialist, Systems & Networks, WiFi, Remote Support.

Bel ons

Geen Draden Meer Draadloos Internet en WiFi Hotspots

Specialist en installateur draadloos internet en WiFi hotspots


Geen Draden Meer is uw ervaren WiFi installateur

Uw WiFi en hotspot project van A tot Z in goede handen.
Uw complete WiFi hotspot installatie is bij ons in goede handen. U kunt bij ons terecht voor alle WiFi hotspot installaties, databekabeling, maar ook voor de complete inrichting van uw netwerk en kantoorautomatisering. Door in eigen beheer het totale dienstenpakket uit te voeren, zijn de projecten vanaf het begin tot het einde beheersbaar en overzichtelijk en kan er op ieder moment worden ingespeeld op de wensen van de klant. Met de juiste technische kennis, professionele scholing en jarenlange ervaring, verzorgen wij kwalitatief hoogwaardige installatieprojecten voor recreatie, horeca, kantoor en havens.

Duidelijke afspraken en goede nazorg van uw WiFi en hotspot installatie.
Een WiFi installatie is tegenwoordig een belangrijk stuk gereedschap. Geen Draden Meer staat bekend om duidelijke prijsafspraken, duurzame technieken, professionele materialen en onze servicegerichtheid. Wij zijn gecertificeerd, wat inhoudt dat wij als erkend installateur een hoge kwaliteit bieden. Onze flexibele organisatie stelt ons in staat snel te kunnen schakelen.

Mail ons
Ontwerp en bouw door Jennifer Sassenburg