draadloos internet

WiFi hotspot

Draadloos internet voor u en uw gasten

Draadloos internet voor u en uw gasten
Geen Draden Meer is al vanaf 2002 uw vertrouwde wifi en hotspot specialist. Wij leveren draadloos internet op maat voor horeca, camping, recreatiepark, jachthaven, bungalowpark, hotel, logistiek, magazijn, distributiecentrum, archiefbeheer, transport, barcode scanner, boordcomputer. U kunt bij ons rekenen op de beste kwaliteit van uw installatie en wij gebruiken de modernste apparatuur. Bij ons krijgt uw project alle aandacht, tot in de kleinste details. Draadloze netwerktoepassingen op maat!


Infrastructuur

Datanetwerk en bekabeling

ICT Datanetwerk en bekabeling
Wij helpen u bij de aanleg van uw elektrotechnische installaties en datanetwerken. Wij zijn gekwalificeerd en hebben ruime ervaring in het adviseren en uitvoeren van verschillende elektrotechnische installaties en datanetwerken. Heeft u speciale wensen of eisen voor uw installatie, dan zoeken wij de technische oplossing die daar het beste bij past. Lichtinstallatie, bliksem en overspanningsbeveiliging, telefooninstallaties, patchkast inrichting, afpatchen en monteren en databekabeling.

Routing & Remote Access

Routing, VPN, CSP, VLAN & Remote Access

Routing, VPN, CSP, VLAN & Remote Access
Uw gasten draadloos laten internetten, hun mail laten lezen of kunnen laten inloggen op de zaak. Met of zonder betaalsysteem, een hoge internetverbinding met een digitaal lijnkracht balanceringsysteem zodat iedereen evenveel lijnkracht heeft. Of dat er alleen maar via de internet browser gecommuniceerd kan worden en de rest van de poorten dicht. Een tweede ADSL lijn of een kantoornetwerk scheiden van uw gastennetwerk. Twee gebouwen aan elkaar koppelen door middel van een draadloze verbinding.

Geen Draden Meer Draadloos Internet en WiFi Hotspots

Specialist en installateur draadloos internet en WiFi hotspots


Onze werkwijze

Stap 1 - Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd prettig. Bij ons is dit kosteloos en geheel vrijblijvend. De kennismaking vormt de basis en vertrekpunt voor het toekomstig project.

Stap 4 - Locatie Voorbereidingen

Na goedkeuring van de offerte kunnen de experts van Geen Draden Meer de locatie voorbereiden voor installatie. Dit wordt ook wel een Site Preparation genoemd.

Stap 2 - Locatie Onderzoek

Er zijn hierin twee mogelijkheden, namelijk een Indoor Site Survey en een Outdoor Site Survey. Deze Site Survey is zeer belangrijk voordat er een wireless netwerk aangeschaft wordt.

Stap 5 - Installatie op locatie

Na de Site Preparation op locatie wordt uw systeem ingeregeld volgens afspraak en getest, ook wordt u geïnformeerd hoe het systeem te gebruiken. Dit wordt ook wel een Site Installation genoemd.

Stap 3 - Rapportage

De Site Survey resultaten worden verwerkt in een uitgebreide rapportage. Door middel van een situatietekening wordt aangegeven wat u kunt verwachten van uw systeem..

Stap 6 - Nazorg

Na het succesvol realiseren van dit project zal dit worden overgedragen naar onze afdeling support. Bij voorkomende vragen kunnen zij dit afhandelen.

Klik hier voor onze werkwijze
Ontwerp en bouw door Jennifer Sassenburg